Google презентував 3D-тури Вінниччиною

    Google Україна спільно з вінницькою міською та обласною владою розробили сайт під назвою “Мандруй Вінниччиною” https://discover.vn.ua/. Він дозволить усім потенційним туристам та мандрівникам наперед спланувати свої маршрути і дізнатися більше про Вінниччину не відходячи від свого ґаджету.
     Вперше цей проект презентували ще в червні минулого року. Тоді була готова первинна версія сайту. Зараз, як повідомляється на Фейсбук-сторінці Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА, сайт має багато різноманітних опцій.
       Головною його особливістю є наявність 3D-турів, що відзняті в місцях, які в першу чергу є туристично привабливими й цікавими. Це і палац Грохольських, і садиба фон Мекк, і природний парк “Кармелюкове Поділля” і багато інших місцин. Тури супроводжуються короткими аудіозаписами, що дають можливість дізнатися більше про конкретне місце. 
     Сайт доступний кількома мовами – окрім української є ще англійська та російська. Щоправда, перекладено тільки текстову частину, аудіо відтворюється тільки українською.

       Окрім 3D-турів, є можливість скласти собі маршрут для майбутньої мандрівки. В даному випадку навігація сайту досить зручна – достатньо додати до окремого списку перелік місцин, а потім за допомогою Карт Google переглянути пропоновані маршрути. Доступні й готові маршрути і є можливість переглянути список запропонованих гідів.
       Користувачі сайту можуть додавати свої коментарі, фотографії та пропозиції щоб зробити проект кращим.
        Вінниччина є дев’ятою областю, де втілюється спільний з Google проект.

Коментарі